Produkter for hi proteinpulver (21)

Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert myseproteinpulver (WP Demi) er myseproteinpulver med redusert mineralinnhold, dette produktet er perfekt for spedbarnsformler og helseorienterte matapplikasjoner.
VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN

MYSEPROTEIN
Myseproteinisolat

Myseproteinisolat

Whey protein-isolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av whey protein-konsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen. Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renheten og konsentrasjonen av protein.
Økologisk erteproteinpulver (80%)

Økologisk erteproteinpulver (80%)

Hva er erteproteinpulver? Erter, alle kjenner erter: de er små, runde og grønne. De fleste liker dem, mens noen misliker dem. Den mest kjente bruken av erter er i ertestuing. Men erter brukes også som det grunnleggende råmaterialet for produksjon av erteproteinpulver. Et proteinpulver er fullt av protein. Idrettsutøvere bruker proteinpulver for å støtte muskeloppbyggingen. Muskler trenger protein for å utvikle seg og komme seg. Og en av de mest brukte planteprotein kildene er erteproteinpulver. Hvordan lages erteproteinpulver? Etter innhøsting blir ertene valgt ut, renset og gjort til væske. Proteinet blir ekstrahert gjennom en dobbel separasjonsprosess: proteinvæsken blir avskilt og deretter renset. Den tørkes, siles, inspiseres og pakkes for frakt. Vårt økologiske erteproteinpulver har et proteininnhold på minst 80% Sunnhetsegenskaper ved erteproteinpulver Erteproteinpulver kombinerer alt det beste fra erter til et langvarig og enkelt å bruke ...
Hamp Protein

Hamp Protein

Økologisk hampprotein med minst 60% proteininnhold. Opprinnelsesland: Kina
Økologisk myseproteinpulver

Økologisk myseproteinpulver

Økologisk myseproteinpulver kan brukes som ingrediens i proteinshakes, smoothies, bakverk, energibarer og mer… Den mest generelle bruken er å fylle det i poser eller bøtter for detaljhandel. OPPRINNELSE: EU BULK EMBALLASJE: 25 kg pose
Myseprotein Isolat Vanlig - Myseprotein Isolat Vanlig 1000kg

Myseprotein Isolat Vanlig - Myseprotein Isolat Vanlig 1000kg

Molkenprotein Isolat (WPI) oppnås ved å fjerne tilstrekkelige ikke-proteinbestanddeler fra myse, slik at det ferdige tørre produktet inneholder minst 90% protein basert på tørrstoff. Det produseres ved hjelp av membranfiltreringsprosesser og/eller ionebytte. Syreinnholdet i Molkenprotein Isolat kan justeres ved tilsetning av trygge og passende pH-justerende ingredienser. Vår WPI for menneskelig konsum overholder alle bestemmelser og er i samsvar med Den europeiske union. Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IU/g Pulver laget av en plantekilde (Cholecalciferol) i mikroenkapsulert form for forbedret stabilitet og holdbarhet, 100% non-GMO, vegansk Vitamin D3 100.000 IU/g Pulver fra en plantekilde (Cholecalciferol) i en mikroenkapsulert pulvermatrise Vegan Emballasje: 1 kg
Sopp Pulver

Sopp Pulver

Sopp pulver / Rent sopp pulver, med innhold av vitamin D eller vitamin B12.
PI Pulver

PI Pulver

BIEGLO tilbyr polyimidpulver for ulike prosesser som for eksempel varmepressing, direkte forming eller som tilsetning til komposittproduksjon. Vi har også termoplastisk polyimidpulver. Våre polyimid råvarer er i pulverform med forskjellige egenskaper. Varmepressede polyimid halvfabrikata kan tåle temperaturer på opptil 370°C og tilbyr ekstrem termisk formstabilitet. Polyimidpulver brukes også som tilsetning og øker temperaturmotstanden til produktet. Slik blir polyimidpulver ofte tilsatt PTFE for å forbedre den mekaniske eller termiske motstanden. BIEGLO tilbyr polyimidpulver med en partikkelstørrelse fra 4 mikron. Vi gir gjerne råd om applikasjoner og riktig type polyimid.
Økologisk Ingefærpulver i Storkjøp

Økologisk Ingefærpulver i Storkjøp

Nétyvia, første leverandør av økologisk ingefærpulver i Frankrike Kaempferia galanga rotpulver Rik på tusen dyder, er ingefærpulveret verdsatt over hele verden innen farmakopé, kosmetikk, matlaging og urtemedisin. Et nøye utvalgt ayurvedisk ingefærpulver i bulk fra kultivering av planten Ingefær er en flerårig tropisk urt som stammer fra India. Også kjent som Zingiber officinale, tilhører ingefær familien Zingiberaceae. Økologisk ingefærpulver som vi tilbyr for salg i bulk til profesjonelle, er laget av ingefær som er kuttet i biter og deretter tørket før det blir finmalt. Denne naturlige prosessen gir det en unik autentisitet, både når det gjelder smak, egenskaper og aroma. INCI-betegnelse: Kaempferia galanga rotpulver Batchnummer: NE /GINP / 0720 Kvalitet: 100% ren og naturlig Produksjonsdato: April 2020 Utløpsdato: April 2022 Innhentingsprosess: Håndplukking av moringablader, tørking og reduksjon til pulver Brukt planteparti: 100 % blader Partikkelstørrelse: 100 mesh Bruk: Mat, kosmetikk Opprinnelsesland: India Lagring: På et godt lukket sted, beskyttet mot lys og varme Emballasje: Pakking i 1 / 5 / 10 eller 25 kg
Myseprotein

Myseprotein

Myseprotein
Myseproteinisolat (WPI)

Myseproteinisolat (WPI)

Laktoseproteinisolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av myseproteinkonsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen. Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renhet og proteinkonsentrasjon.
Sur myse (AWP)

Sur myse (AWP)

Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt fra produksjon av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myke hvite oster. Mikrobiell fermentering reduserer bruken av melk og omdanner laktose til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig i produksjonen av ricotta og myseost. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, som brød, kjeks, kjøtt, bakverk og ferdigretter. Surmelkpulver finnes også i sjokolade og konfekt. Produktet som tilbys av Foodcom kan også brukes i produksjon av dyrefôr. Det er et populært økonomisk alternativ til søtt mysepulver i fôring av smågriser. Surmelkpulver brukes også i melkefrie alternativer med lav pH.
Instant Whey Protein Konsentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Konsentrat (WPC 80 Insta)

Konsentratet av myseproteiner 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) er produsert fra søt myse ved hjelp av en avansert ultrafiltreringsprosess ved lav temperatur. Derfor forblir de fleste proteinene intakte. WPC inneholder omtrent 35 til 90 % melkproteiner. Dette pulveret er ikke aromatisert og kan derfor få hvilken som helst smak eller aroma. WPC 80 Instant brukes i produksjon av iskrem, yoghurt, drikker, kjøttprodukter og hovedsakelig i sportsnæring. Det instant konsentratet løser seg lett opp selv i kaldt vann. WPC 80 Instant er tilgjengelig i pakker på 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den gjennomsnittlige holdbarheten til WPC 80 Instant er omtrent 12 måneder. Proteininnhold: min. 80 % Fettinnhold: maks. 8 % Askeinnhold maks. 3,5 %
Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert melkepulver (DEMI) lages ved å fjerne en del av mineralene fra flytende søtmyse. Avhengig av formålet kombineres mange teknikker: ionebytte, elektrodialyse, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. tilbyr et bredt spekter av demineraliserte pulvere i henhold til kravene til: - 20% demineralisert melkepulver - et flott fyllstoff uten oversaltet smak, - 40%, 50% demineralisert melkepulver - mest populært for sjokolade- og bakervarer, - 70% demineralisert melkepulver, - 90% demineralisert melkepulver. Demineralisert melkepulver (90% demineralisering) brukes ofte i produksjonen av melkebasert babymat. Det muliggjør produksjon av en sammensetning nærmere morsmelk.
Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeprotein konsentrat (MPC) er et høyt konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det er laget av fersk, pasteurisert skummet melk gjennom en prosess med filtrering, fordamping og spraytørking. MPC er kjent for sine eksepsjonelle egenskaper innen skumming, teksturering, vannbinding og koagulering. Den utmerker seg med sitt høye næringsinnhold takket være den høye konsentrasjonen av protein. Den har en holdbarhet på 24 måneder og er tilgjengelig i 25 kg sekker og Big Bags. MPC er et levedyktig alternativ til helmelkspulver eller skummet melkepulver, og tilbyr sammenlignbare proteinnivåer.
Potetprotein

Potetprotein

Potetproteinet blir senere renset, dampet og skrelt. Stivelsen blir deretter ekstrahert med vann for å danne en proteinrik slurry, som behandles med syre og deretter tørkes og males til pulver. Potetprotein er et fint, løst pulver, lys grå eller gulgrønn, og har en typisk lukt av tørkede poteter. Råmaterialet for produksjon av potetprotein er stivelsespoteter av polsk opprinnelse.
Erteprotein 80% - Matkvalitet

Erteprotein 80% - Matkvalitet

Erteprotein er laget av gule eller gyldne erter gjennom både tørr og våt prosess. I tørketrinnet fjernes skallet fra ertene maskinelt og males. Senere blir ertemelet hentet ut, og takket være sine vannløselige egenskaper separeres proteinene ved sentrifugering og samles. Det endelige produktet av erteprotein er et beige pulver med ren smak.
Økologisk risproteinpulver

Økologisk risproteinpulver

Risproteinpulver er rikt på fiber, antioksidanter og B-vitaminer. Dette pulveret er godt egnet for produksjon av matvarer, formler og kosttilskudd.